Peter Trimp: wat je (niet) wilde weten…

Peter Trimp

  • Geboren: 30 september 1981 in Boskoop
  • Dagelijks werk: verzorgt marketing en communicatie bij een groot Alphens heftruckbedrijf
  • Privé: woont samen met veel te knappe vriendin
  • Opvallend: ontbijt = 1,5 liter cola… om 10 uur ’s ochtends!
  • Meer Peter: facebook.com/petertrimp twitter.com/petertrimp

 

 

 


Slaap je op je rug, op je buik of op je zij?

Goeie vraag… journalistiek enzo! Maarreh, meestal word ik ergens half op m´n zij, half op m´n buik wakker. Dus dat zal het wel zijn.

Wat eet je ’s ochtends op brood?
Uhm brood? Tja, moet ik misschien eens proberen. Doordeweeks ontbijt ik meestal met een chocotoff. En op zaterdag ga ik gewoon aan de cola, want dan zijn de chocotoffs alweer op…

Ochtendhumeur of zingend uit bed?
Meestal ochtendhumeur. Is een goed middel tegen trouwens: gewoon tot 15 uur ’s middags wachten met uit bed komen.. Werkt super! (Wel lastig als je ’s ochtends om 10 uur een radioprogramma hebt)

Wat vind je leuk aan radio?
Dat je overal je mening over kan geven, omdat je altijd een “podium” hebt. Is hartstikke lekker. Je kunt de luisteraar lekker mee proberen te sleuren in jouw wereld. En tussendoor mag je ook nog eens lekkere muziek draaien.

Wat was je eerste single en wat je eerste album?
O God… ja daar kan je op wachten als je over “lekkere muziek” begint natuurlijk. M´n eerste album was een Greatest Hits CD uit 1993. Draai ik soms nog wel eens.

Maar m´n eerste single? Da’s een ander verhaal: het was Pizza! van André van Duin… En nee, die zit niet meer in m’n autoradio gelukkig! Het kan trouwens nog erger: check Van Elks eerste album maar eens…

Wat doe je zaterdagmiddag na je uitzending?
Ik carpool met Van Elk, dus we rijden eerst samen naar huis (althans naar de ander z’n auto toe). Thuis eet ik lekker met m’n vriendin. Daarna begint het ergste werk van de hele week: de boodschappen doen… Op de één of andere manier (hoe begrijp ik echt niet) heeft m’n vriendin geregeld dat zij die bijna nooit hoeft te doen. Ik ben dus altijd de Sjaak…

Je snapt nu waarom Actually Saturday vaak wat uitloopt. Ik heb gewoon geen zin in de middag…

Als je aan Alphen denkt, dan denk je aan…?
Brand natuurlijk! Ons handelsmerk. Wat anders?

Wat vind je het minst leuk aan Alphen?
Ons andere handelsmerk: mislukte, te dure plannetjes waarvan iederéén het ziet aankomen behalve de iniatiefnemers zelf. Een glazen stadhuis of een ijsbaan bijvoorbeeld.

En tot slot: de toekomst. Over drie uur is Peter…?
Nóg kaler, zeer gestresst, over z’n ochtendhumeur heen, maar nog steeds chagrijnig. Kortom: dan ben ik weer boodschappen aan het doen…!

Stuur Peter een berichtje!

Jouw bericht

Jouw naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Upload eventueel een bestand (max. 5.000 kb)

Neem de tekst uit de afbeelding over (hoofdletter-gevoelig)
captcha